(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2024)
Стаття досліджує ефективні стратегії збуту для компанії ТОВ «Фірма ДІАМАНТ ЛТД» на основі АВС- та XYZ-аналізу. Зокрема, розглядаються методи сегментації продуктів за їхньою важливістю та стабільністю попиту. Стаття аналізує досвід провідних компаній щодо використання маркетингових інструментів, програм лояльності та інноваційних підходів для стимулювання продажів. Висвітлюється адаптація цих стратегій до умов локального ринку, враховуючи економічні та культурні особливості. Результати аналізу допомагають визначити ключові продукти для фокусування маркетингових зусиль, оптимізувати асортимент та підвищити ефективність збутової політики. Стаття є корисною для маркетологів, менеджерів з продажу та стратегічних планувальників, які прагнуть покращити конкурентоспроможність ТОВ «Фірма ДІАМАНТ ЛТД» на ринку органічної продукції.