(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2017)
УДК: 330.322.2 (477.53) Волошина Оксана Анатоліївна, асистент. Гнатенко Яна Василівна, викладач. Гавриленко Олександр Олександрович. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка. Стан та перспективи розвитку інвестиційної діяльності Полтавської області. Розглянуто особливості інвестиційної діяльності Полтавської області. Оцінено структуру капітальних інвестицій України та їх частку в Полтавській області. Висвітлено основні джерела інвестицій. Проаналізовано інвестиційні надходження в розрізі галузей національної економіки. Окреслено перспективи розвитку інвестування у Полтавську область. Ключові слова: інвестиції, інвестування, капітальні інвестиції, джерела інвестицій, інвестиційна діяльність.