(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Досліджено особливості забезпечення національної безпеки в умовах посилення глобалізаційних процесів у світі. Виконано аналіз показників безпеки, миру, процвітання, ризиків енергетичної безпеки України в контексті міжнародних порівнянь. Обґрунтовано шляхи поліпшення соціально-економічних передумов забезпечення національної безпеки в Україні в умовах глобалізації та прискорення темпів розвитку держави на інноваційних засадах.