Аналіз ринку платіжних карток та перспективи його розвитку. (Економіка і регіон/ Economics and region, 2017)
УДК 336.717Неля Іванівна Волкова, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів і банківської справи. Катерина Сергіївна Гоголєва, студентка. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка. Аналіз ринку платіжних карток та перспективи його розвитку. У статті проаналізовано сучасний стан ринку платіжних карток та основні перспективи його подальшого розвитку. Висвітлено загальні характеристики розвитку платіжних карток. Досліджено проблеми банківських операцій, пов’язаних з платіжними картками, а також розроблено шляхи їх подолання.Ключові слова: платіжна картка, банківські операції, картковий ринок, банк-емітент, безготівкові розрахунки.