Адаптація реєстрів облікових записів суб'єктів малого підприємництва до вимог загального рахунку діяльності. (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
У статті представлені результати адаптації облікових регістрів суб’єктів малого підприємництва відповідно до вимог оновленого «спрощеного» плану рахунків. Представлені форми облікових регістрів і методика їх складання можуть бути використані суб’єктами малого підприємництва в практичній діяльності для ведення обліку за спрощеною формою
Keywords: суб’єкт малого підприємництва; спрощений план рахунків; спрощена форма бухгалтерського обліку; облікові регістри