Переваги впровадження бенчмаркінгу в зовнішньо- економічну діяльність промислових підприємств України. (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
Досліджено сутність та особливості впровадження бенчмаркінгу. Обґрунтовано необхідність і переваги використання бенчмаркінгу в діяльності промислових підприємств України. Виявлено вплив інструментарію бенчмаркінгу на вдосконалення зовнішньоекономічної діяльності промислового підприємства, який забезпечує підвищення конкурентоздатності промислового підприємства та його стабільне становище на ринку серед лідерів галузі виробництва.
Keywords: бенчмаркінг; зовнішньо- економічна діяльність; конкуренція; стратегія; маркетинг