Визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
Розглянуто проблеми розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Сформовано напрями можливого розвитку підприємства. Визначено перспективи та заходи для реалізації власних можливостей м’ясопереробного підприємства.
Keywords: м’ясопереробна промисловість; розвиток підприємства; пріоритетні напрями; харчова галузь