Класифікація витрат підприємства для цілей управлінського обліку й аналізу (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
Розглядаються проблеми класифікації витрат підприємства промислового комплексу. Узагальнюються підходи до її проведення. Подається класифікація витрат підприємства за наступними критеріями: організаційно-управлінський, обліково-аналітичний та фінансово-економічний.
Keywords: витрати; класифікація; управлінський облік; класифікаційні ознаки; групування витрат