Економічна глобалізація: аналіз основних протиріч та наслідків (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Проаналізовано сутність процесу економічної глобалізації. Виділено джерела та фактори глобалізації. Розкрито вплив глобалізаційних процесів на економіку країн світу.
Keywords: глобалізація економіки; міжнародна система; міжнародна торгівля; транснаціональні корпорації; інтернаціоналізація