Визначення інвестиційної привабливості корпорації (Економіка і регіон/ Economics and region, 2021)
Пояснено ядро концепції корпорації, що надає інформацію про перші коли-небудь створені корпорації. Крім того, підкреслено важливість оцінювання інвестиційної привабливості позичальників серед заходів, спрямованих на зниження кредитних ризиків у практиці діяльності корпорацій-інвесторів, а також представлено важливу систему показників при оцінюванні інвестиційної привабливості. Надійність корпорацій характеризується перш за все тим, наскільки своєчасно вони виплачують кредити. У процесі аналізу привабливості корпорації необхідно визначити місце та роль позичальників у її структурі. Також підкреслено значення плану дій, що пов'язано з оцінюванням інвестиційної привабливості, для привабливості ресурсів, а також звичаїв, пов'язаних з привабливістю ресурсів.
Keywords: корпорація; інвестиції; кредитні ризики; інвестиційна привабливість; формальні та неформальні показники