(untitled) (Modern information system and technologies, 2014)
Об’єктом дослідження є процес автоматизації Медико-соціально експертної комісії (МСЕК). В роботі використані такі методи дослідження, як методи об’єктно-орієнтованого програмування та методи доказового програмування для системного аналізу правильності алгоритмів і розробки програм без алгоритмічних помилок. Ключові слова: автоматизація, технологічна платформа, МСЕК.