(untitled) (Modern information system and technologies, 2015)
У статті розглянуто процеси складання розкладу занять для вищих навчальних закладів, математичні методи та алгоритми, які допомагають у процесі складання розкладу, детально розглянуто генетичний алгоритм для вирішення цієї проблеми.