(untitled) (Modern information system and technologies, 2015)
У статті розглянуті ввідні питання, щодо інформаційних систем, класифікацію інформаційних систем (ІС) та розподілених інформаційних систем (РІС), вимоги при проектуванні, переваги, недоліки та основні характеристики РІС.