(untitled) (Modern information system and technologies, 2015)
У статті описано основні характеристики мереж, побудованих на базі стандарту CDMA2000, розглянуті їх переваги і недоліки, а також проведено порівняльний аналіз основних параметрів мереж мобільного зв’язку на базі стандартів CDMA 2000 та WCDMA. Ключові слова: CDMA, WCDMA, цифрове кодування, стільникова мережа, радіозв’язок.