(untitled) (Modern information system and technologies, 2015)
В статті розглянуто метод швидкої реалізації арифметичних операцій в КЛ на основі застосування ПКЗ. Ключові слова: непозиційній системі числення класу лишків, принцип кільцевого зсуву, арифметичні цілочисельні модульні операції