(untitled) (Modern information system and technologies, 2016)
У статті представлено архітектуру програмної системи збору та оцінювання релевантності публікацій в мережі Інтернет. Розкрито функції та принципи роботи основних компонентів архітектури системи. Ключові слова: програмна система, релевантна публікація, мікросервіс.