(untitled) (Modern information system and technologies, 2016)
В роботі розглянуті особливості побудови перспективних транкінгових систем радіозв’язку. На основі проведеного аналізу характеристик та властивостей існуючих систем визначені основні недоліки та обмеження застосування при експлуатації в різних умовах. Приведена класифікація зазначених систем. В ході досліджень визначені пріоритетні напрямки пріоритетні напрямки подальшого розвитку даних систем. Наведені результати математичного моделювання основних параметрів перспективної базової станції в умовах забезпечення режиму мультистандартності.