(untitled) (Modern information system and technologies, 2016)
У статті обґрунтовується необхідність оцінки потрібної пропускної здатності трактів передавання мультисервісних мереж за критерієм допустимого значення затримки пакетів. Ключові слова: корпоративна мережа, пропускна здатність, IP-телефонія.