(untitled) (Modern information system and technologies, 2017)
У статті приведено опис мікроконтролерної системи для онлайн прослуховування радіопрограм на основі Wi-Fi модулю ESP 8266-12F. Проведено аналіз можливостей бездротового доступу та управління, вибір електронних компонентів для створення запропонованої системи. Надаються результати випробувань розробленого пристрою, запропоновані напрямки подальшого його вдосконалення. Ключові слова: мікроконтролер, Wi-Fi модуль, MP3 декодер.