(untitled) (Modern information system and technologies, 2017)
Цифровий потік Е-1 основна складова частина сучасних цифрових ієрархій PDH та SDH. Якість цифрових каналів та трактів суттєво залежить від цієї важливої складової частини. Контроль параметрів цифрових каналів та трактів необхідна умова надання якісних телекомунікаційних послуг на мережах зв’язку України. У статті в рамках згаданої концепції розглянуто порядок визначення,розрахунку основних параметрів цифрових каналів та трактів