ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОГРАМНИХ СЕРЕДОВИЩ МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМ МАСОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (Modern information system and technologies, 2015)
У статті проведено порівняльний аналіз функціональних можливостей сучасних програмних середовищ для моделювання систем масового обслуговування, розглянуті їхні переваги та недоліки, а також надані рекомендації з їх вибору.