РОЗРОБКА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ СТВОРЕННЯ ЗВІТНОСТІ КАФЕДРИ ВНЗ (Modern information system and technologies, 2015)
У статті надані результати розробки інформаційної системи для автоматизації процесу складання звітності кафедри ВНЗ