ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ НАПИСАННЯ ПЛАГІНУ НА WORDPRESS (Modern information system and technologies, 2015)
У статті розглянуто технологічні аспекти написання плагіну на WordPress. В роботі розглядається питання вивчення азів програмування плагінів, висвітлюються проблеми роботи з базою даних та роботи з файлам.