МЕТОД МОДУЛЯЦІЇ З АДАПТАЦІЄЮ ДО УМОВ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ РАДІОХВИЛЬ (Modern information system and technologies, 2015)
У роботі представлено метод адаптивної модуляції циклічним зсувом коду з можливістю зміни швидкості передачі інформації; приведено порядок цифрової кореляційної обробки сигналів, синтезованих запропонованим методом.