СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ МОНІТОРИНГУ МЕРЕЖІ. СИСТЕМИ ТА ЗАСОБИ УПРАВЛІННЯ МЕРЕЖЕЮ (Modern information system and technologies, 2015)
В статті проведений аналіз сучасних технологій моніторингу мережі, систем та засобів управління мережею.Ключові слова: моніторинг мережі, управління мережею.