ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ АЛГОРИТМІВ ОБРОБКИ ТА ПРЕДСТАВЛЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ МОНІТОРИНГУ ЦІЛЬОВИХ ПУБЛІКАЦІЙ В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ (Modern information system and technologies, 2016)
У статті представлено програмну реалізацію системи моніторингу цільових публікацій  в мережі Інтернет «Sonar Serviсe», її принципи роботи та алгоритм. Проведено аналіз подібних систем, визначено їх переваги та недоліки.Ключові слова: програмна система, цільова публікація, моніторинг, інтернет-маркетинг.