СИСТЕМА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ, ЯК СКЛАДОВА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ «ПОРТАЛ-КАФЕДРА» (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розкрита проблема розробки та впровадження автоматизованої інформаційної системи управління підрозділом вищого навчального закладу.