РОБОЧЕ МІСЦЕ РАДІОМОНТАЖНИКА-АМАТОРА НА ОСНОВІ КОМПЛЕКТУ «ТЕРМІТ-ПК» (Modern information system and technologies, 2017)
Розглядаються модернізація та розширення можливостей промислового комплекту для монтажного паяння «Терміт-ПК» з метою побудови на його основі комплексного робочого місця радіомонтажника-аматора. Пропонується конструктивно завершений варіант, що може бути виготовлений у домашних умовах із застосуванням доступних компонентів та матеріалів.Ключові слова: комплект для монтажного паяння, паяльна станція, робоче місце радіомонтажника.