РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ТИПУ
Анотація
У статті розглянуті методи розробки сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу. Мета роботи полягає в розробці сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу із обмеженим обсягом функцій, що дозволить ефективно та зручно проводити щоденні операції користувачем. Методи розробки включають вивчення матеріалу, використання об'єктно-орієнтованого програмування, робота з базами даних MySQL.
Посилання
Завантаження
Опубліковано
2018-06-18
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ТИПУ. (2018). Новітні інформаційні системи та технології, 8. https://ojs35.nupp.edu.ua/mist/article/view/1521