(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
У даній статті розглянуто спосіб використання методу групового обліку аргументів для моделювання можливих економічних показників. Ключові слова: МГОА, метот групового обліку аргументів, прогнозування економічних показників.