(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Розроблено евристичний алгоритм, що дозволяє генерувати оптимальні розклади для транспортних перевезень. Алгоритм повністю задовольняє умови розв’язання логістичних задач і має перевагу в швидкості порівняно з іншими. Ключові слова: евристика, генетичний алгоритм, транспортна задача, логістика, аналіз.