(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У даній статті розглянута проблема оптимізації праці при роботі за комп’ютером за допомогою комбінацій клавіш та створено веб-сервіс на основі «Інтервального повторення» для їх зручного запам’ятовування.