(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У даній статті розглядається розробка, побудова та аналіз моделі забезпечення функціональної безпеки системи аварійного захисту на основі платформ, які самодіагностуються і програмуються, на базі архітектури 2оо3&2оо3.