(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуто процеси складання розкладу занять для вищих навчальних закладів, математичні методи та алгоритми, які допомагають у процесі складання розкладу, детально розглянуто генетичний алгоритм для вирішення цієї проблеми.