(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У даному дипломному проекті розглянута проблема якісної передачі дискретної інформації і також проблема перешкодостійкого кодування інформації. Розроблено пристрій на трьох типах мікросхем за рахунок яких і відбувається кодування. Пристрій може бути використаний в системі передачі даних в пристрої захисту від помилок. Ключові слова: кодування, завадостійкість, система передачі даних, циклічний код.