(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В роботі представлений удосконалений метод режекції вузькосмугових перешкод на основі обіляючої фільтрації, алгоритм режекції вузькосмугових перешкод на основі обіляючої фільтрації.