(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У роботі представлено метод адаптивної модуляції циклічним зсувом коду з можливістю зміни швидкості передачі інформації; приведено порядок цифрової кореляційної обробки сигналів, синтезованих запропонованим методом.