(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В публікації розглянуто основні етапи робіт з розробки веб-сайту: передпроектна підготовка, розробка дизайну сторінок, верстка, інформаційне наповнення сайту, програмна частина проекту, тестування сайту в Інтернеті, розміщення сайту в Інтернеті, просування сайту, подальша підтримка сайту та проблеми які при цьому виникають і їх вирішення.