(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В статті розглянуто принцип роботи технології IP-телефонії, основні терміни що використовуються в ній та набір протоколів що використовуються в процесі її функціонування. Ключові слова: IP-телефонія, рівні, модель OSI, протокол.