(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті представлено архітектуру програмної системи збору та оцінювання релевантності публікацій в мережі Інтернет. Розкрито функції та принципи роботи основних компонентів архітектури системи. Ключові слова: програмна система, релевантна публікація, мікросервіс.