(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В статті розглянуто підхід щодо захисту локальної комп’ютерної мережі (ЛКМ) від шкідливого програмного забезпечення (вірусів і т.і.). Наведено результати досліджень підвищення захисту ЛКМ за рахунок встановлення різних антивірусних програмних комплексів на комп’ютерні пристрої однієї мережі. Проведено аналіз результатів досліджень. Ключові слова: локальна комп’ютерна мережа, шкідливе програмне забезпечення, антивірусні програми.