(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
В статті описано, як у ході виконання дипломної роботи були розглянуті різноманітні системи керування контентом (CMS), та обрано CMSWordPress – оптимальну систему при створенні сайту навчальної кафедри; показано приклад розробки сайту та обгрунтовано актуальність такої роботи.