(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
У статті розглянуто сучасні програмні інструменти управління IT-проектами та проведено аналіз вимог користувачів. Розкрито поняття та принципи гнучких методологій управління ІТ-проектами, визначено основні переваги їх використання. На прикладі системи Trello предсталено особливості використання програмних інструментів управління ІТ-проектами.