(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У даній статті описано процес розробки системи реєстрації та автентифікації для веб-додатку на основі технологій ReactJS, NodeJS, MongoDB. Дана система може бути використана в різних типах додатків, легко масштабується та має властивість до легкого розширення свого функціоналу за допомогою встановлення додаткових модулів.