(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті проведено детальний аналіз існуючих системи дистанційного навчання. Розглянуто складові елементи електронного навчання, які представляють собою платформу контролю та використання ресурсів у навчальному процесі. Проведено порівняльний аналіз систем управління навчанням (Learning Management System) LMS та систем управління навчальним контентом (Learning Content Management System) LCMS, наведено їх недоліки та переваги.