(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті проведено аналіз найпоширеніших систем управління контентом, розглянуто історію створення кожної з них, а також індивідуальні особливості під час розробки та подальшого адміністрування, недоліки та переваги наведених CMS.