(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглянуто вплив факторів інформаційної безпеки на функціонування веб-ресурсу з дворівневою архітектурою. Розглянуто модель готовності веб-ресурсу, її стани та можливі переходи між ними. Досліджено вплив параметру інтенсивності профілактик на показник готовності та поведінку його зміни з часом. Запропоновано рекомендації щодо встановлення певних границь зміни інтенсивності профілактик.