(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті частково розглянуто криптографію загалом та необхідність переходу до постквантової криптографії. Мета роботи полягає у вивченні нового і цікавого напряму в криптографії, а саме постквантової криптографії. Проаналізовано стійкість криптосистем, заснованих на завданні дискретного логарифмування до атак зловмисників на засекречені дані. Також розглянуто методи застосування ізогенії для побудови криптосистем.