(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
Велике прагнення кожної людини досягти максимального комфорту в кожній зі сфер життя торкнулося і міжнародну павутину Інтернет: збільшення різноманіття технічних засобів та розширення пакету послуг, що надаються. Відповідно підвищити ефективність проведення часу в мережі Інтернет можна за рахунок надання доступу користувачам до спеціалізованих додатків, що розроблені на максимально розповсюдженому програмному забезпеченні.