(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В роботі розглянута власноруч спроектована система автоматичного управління системою інкубації та безпровідного контролю. При розробці системи був проведений аналіз недоліків існуючих на ринку пристроїв та запропоновано шляхи їх усунення при розробці даного проекту. Система розроблена з метою полегшення використання обладнання для інкубації та підвищення надійності дотримання процесу інкубації. Ключові слова: інкубатор, системи інкубації, блок управління, Wi-Fi, зовнішня пам’ять, дисплей LCD.